Recent comments

Friss Hírek

Még a top3-ban sem vagyunk a bajnokaspiránsok között!

Roberto Mancini, a listavezető Internazionale mestere szerint együttese csupán csak az ötödik legesélyesebb csapat a bajnoki címre.



A milánóiak vasárnap este gólparádét rendeztek a Frosinone ellen, miután Jonathan Biabiany, Mauro Icardi, Jeison Murillo és Marcelo Brozovic találatiavl 4-0-ra kiütötték az újoncot. A sikernek és persze a Fiorentina botlásának köszönhetően az Inter egyedüli csapatként vezeti a tabellát két pontos előnnyel a Napolit megelőzve.

„Nagyon örülünk, hogy mostani sikerünkkel a táblázat élén állunk, de még nagyon sok van hátra a szezonból. Most is azt mondom, nem mi vagyunk a bajnoki cím legnagyobb esélyesei, a Napoli, a Roma, a Fiorentina és a Juventus is megelőz minket.” – nyilatkozta Roberto Mancini, a kék-feketék trénere.

A következő fordulóban igazán komoly összecsapás vár a milánóiakra, hiszen november 30-án, a játéknap szuperrangadóján Nápolyba látogatnak. Ahogy Mancini mester is megjegyezte, ez a találkozó nem lesz kulcsfontosságú a bajnoki cím szempontjából, ám azt elismerte, igencsak komoly erőpróba vár csapatára a San Paolóban.


forrás: digisport.hu