Recent comments

Friss Hírek

Benatia nem tér vissza

A Roma sportigazgatója a Nils Liedholm vezette csapatról szóló könyv bemutatóján válaszolt az újságírók kérdéseire és többek között elárulta azt is, hogy Mehdi Benatia nem fog visszatérni az olasz fővárosba.

 
"Mehdi Benatia? Ő jelenleg a Bayern München játékosa és az is lesz. Mi hiszünk a saját játékosainkban. Már mondtam, hogy visszatért Castan és szeretném most emlékeztetni önöket erre a létező dologra."- mondta Sabatini.

"Castan sokat szenvedett, de mi többet várunk tőle. Egyre jobban sikerül neki áthidalni a szakadékot és remélem, hogy emlékeznek még rá, hogy ki is ő valójában és mire képes még a Romáért."

"Ráadásul itt van még Kosztasz Manolasz és Antonio Rüdiger is, mögöttük a visszatérő Castan és a kispados Gyömbér Norbert, akit talán még nem is láttak játszani. Ő egy nagyon jól fejelő, gyors játékos, aki roppant profi, de szinte senkinek nem tűnik fel, hogy egyáltalán itt van."

"Rudi Garcia hozza meg a döntéseket, amivel akár önöknek nem kell egyetérteniük, de ezek a döntések az edző felelősségi hatáskörébe tartoznak."

Mohamed Salah bokasérülést szenvedett a vasárnapi római derbin és hetekig nem számíthat majd rá Rudi Garcia.

"Emiatt nem fogunk szétnézni az átigazolási piacon, mert nincs szükségünk rá. Igaz Salah sérülése igen komoly fejtörést okoz nekünk még úgy is, hogy teljesen megbízunk Iago Falquéban és Juan Manuel Iturbében."

"Fejlődnünk kell és már látni pozitív jeleket. A Lazio elleni győzelem nem volt látványos, de a srácok nagyon komolyan vették és végig kontrollálták a meccset. Reméljük, hogy ezt többször megismételjük majd."

Iturbe a nyáron már szinte a Genoa játékosa lett, azonban Sabatini az utolsó pillanatban semmissé tette a megállapodást és visszarendelte a játékost. Azonban most nem kizárt, hogy újjáéled a genovai kapcsolat a játékost illetően.

"Azt mondtam Iturbének, hogy játsszon úgy, ahogy tette, amikor gyerek volt és ne ragadjon meg a taktikai tervekben. Neki arra van szüksége, hogy egy kamaszhoz illően futballozzon, hogy lerázza azt vállára nehezedő felelősséget, amit önök, újságírók tesznek rá. Iturbe nem távozik januárban, hacsak ő nem akar."

A CSZKA-nak kölcsönadott Seydou Doumbia visszanyerte formáját és káprázatosan játszik a moszkvai csapatban.

"Nem akarják végleg megvenni, de valaki biztosan megteszi majd. Van egy alap megállapodás egy kínai klubbal, de reméljük, hogy több pénzt kapunk majd érte."

Az utóbbi időben a Roma lengyel kapusa többször nyilatkozta azt, hogy szívesen visszatérne az angol Arsenalhoz és Sabatini nem tart attól, hogy Szczesny távozásával űr keletkezne a poszton.

"Dolgozunk azon, hogy megtartsuk Szczesnyt, bár ismerve az Arsenalt, nehéz lesz ezt elérni. Mindenesetre a Roma már felkészült és biztosította az utánpótlást erre a posztra a következő évre. És hogy kivel? Na, ezt nem fogom sosem elmondani."


forrás: asroma.hu