Recent comments

Friss Hírek

Ennél lehetetlenség volt többet tenni

Rudi Garcia szerint a Barcelona elleni 6:1-el végződött mérkőzésen képtelenség volt jobb eredményt elérni.

 
A Roma újabb hatalmas zakót kapott a BL-ben, miután a címvédő Barcelona 6:1-re legyőzte a fővárosi csapatot, azonban a továbbjutásra még így is esélye van, ha az utolsó fordulóban legyőzi a BATE Boriszovot.

"Mit is tudnánk mondani? Ez a Barcelona sztratoszferikus és verhetetlen volt most. Nekünk csodára lett volna szükségünk, de ez most elmaradt. Jelen pillanatban ez a csapat verhetetlen."- mondta Garcia a meccs után.

"Viszont semmi nem változott, nekünk továbbra is a BATE-t kell megvernünk, ha tovább akarunk jutni, ennyi a dolgunk mindössze. Ez a jó hír már akkor tudott volt, mielőtt elkezdődött volna a meccsünk, hiszen a BATE 1:1-et játszott a Leverkusennel, így most ez azt jelenti, hogy a saját sorsunk a mi lábunkban van."

"A Barcelona számos remek gólt szerzett, ott van mindjárt a harmadik, amit Luis Suarez szerzett. Ez a csapat tele van kiváló játékossal és jelen pillanatban senki nem tudja megállítani őket."

"Én távolról sem aggódom, igaz senki nem szeret így kikapni, de ez a vereség nem hasonlít például a Bayern elleni zakóra. Megfelelő alázattal érkeztünk erre a meccsre és akár a vezetést is megszerezhettük volna, de tagadhatatlanul jobb csapat a Barcelona."

"Ha az elején sikerült volna gólt szereznünk, akkor jobban visszazárhattunk volna. Mindent megtettünk, megpróbáltunk hamar letámadni és mikor minden védő a helyén volt, akkor is kaptunk két gólt. Ha Edin betalált volna az elején, szerintem akkor is kikaptunk volna nagy valószínűséggel. Sajnos túl hamar elvesztettük a labdát."

"A szünet után változtattunk, megpróbáltunk nyomni és megakadályozni, hogy a labdák a védők mögé jussanak, de végül semmi nem változott."

"Nincs miért szemrehányást tennem a játékosoknak, bár járathattuk volna a labdát jobban az első félidőben és ki kellett volna használnunk a helyzetünket, de itt nyerni lehetetlenség volt. Az eredmény, de legfőképpen a Barcelona teljesítménye mutatja, hogy az első meccsen elért 1:1 milyen jó eredmény volt."

"Ahogy mondtam, a Barcelona jelenleg verhetetlen és ehhez nincs szükség ilyen show-ra, hogy ezt tudjuk. Mi messze vagyunk ettől a szinttől, ez a Barca a világ jelenlegi legjobb csapata. Nem mi leszünk az utolsó csapat, amelyik hatot kap itt."

"Nyilvánvaló, hogy csalódott vagyok, van bennem keserűség, hogy ilyen sok góllal kaptunk ki, de a végén nekünk arra kell koncentrálnunk, hogy hétvégén legyőzzük az Atalantát és majd később a BATE-t. Szerencsére tudtam pihentetni De Rossit és Nainggolant, így ők a fontos meccsre rendelkezésemre állnak majd." 


forrás: asroma.hu