Recent comments

Friss Hírek

Menedzsere szerint Higuaínnak esze ágában sincs távozni

Gonzalo Higuaín, a Napoli labdarúgócsapatának csatára bátyja és egyben menedzsere szerint továbbra is az olasz együttesnél képzeli el a jövőjét.

 

Gonzalo Higuaín parádésan kezdte ezt a szezont a Napoliban, hiszen tizenöt meccs alatt tizenegy gólt szerzett, így csapata a bajnokságban és az Európa Ligában is jól teljesít.

Az argentin játékos jó játéka több klub érdeklődését is felkeltette, és állítólag a legkomolyabb érdeklődő a Chelsea. De nem biztos, hogy Higuaín távozna...

"Nagyon jól érezzük magunkat Nápolyban. Én személy szerint most öt hónapig Argentínában voltam, és nem a világban utazgattam, hogy eladjam Gonzalót. Persze ha jön egy klub, amely megegyezik a kivásárlási árról Aurelio De Laurentiis elnökkel, az egy más történet, akkor mi is leülünk tárgyalni, de nem mi kezdeményezünk" - mondta a TuttoNapoli.net-nek Nicolás Higuaín, a támadó bátyja és egyben menedzsere.

Higuaín esetében elsősorban a Bajnokok Ligájától való távolmaradás, valamint a trófeanélküliség jelenthette volna a hajlandóságot a távozásra, de Nicolás szerint ez a csapat közel áll egy trófea megnyeréséhez, mint bármikor.

"Gonzalónak érkezése óta az a vágya, hogy egy nagy trófeát nyerjen a Napolival. Ebben az évben nagyon jó a csapat. Gonzalo itt vált igazán felnőtté."

 

forrás: digisport.hu