Recent comments

Friss Hírek

Bacca nem bánta meg, hogy a Milant választotta

Carlos Bacca boldog Milánóban és nem bánta meg, hogy a piros-feketéket választotta – mondta a játékos ügynöke az újságíróknak.

 
A kétszeres Európa liga-győztes játékos a nyáron nagy reményekkel érkezett a Milanhoz a Sevillától. A rossoneri 30 millió eurót fizetett Baccáért, aki eddig 12 meccsen lépett pályára a Serie A-ban és 6 alkalommal volt eredményes.

“Carlos a családjával nagyon boldog Milánóban. Minden csodálatos, a város, a klub és a szurkolók. A vérében van a gólszerzés és a teljesítményével segíthet a Milannak a célok elérésében. Teljes mértékben beilleszkedett a csapatba és nem áll szándékában 6 gólnál megállni a szezonban.” – mondta Sergio Barila, Bacca ügynöke a Tuttomercatoweb-nek adott interjújában.

“A Milan új, ambiciózus projektje időt vesz igénybe. Carlos boldog és azt hiszem, hogy a klub is elégedett. Bacca a Milant választotta, mert ez egy rangos klub. Nem bánta meg a döntését. Szeretett volna a pályafutását tekintve előrelépni, miután sok trófeát nyert a Sevillával. Carlos segíteni akar a Milannak visszakerülni Európa legrangosabb porondjára.”

A Milan jelenleg a 6. helyen áll a bajnokságban és a hétvégén a Juventus lesz az ellenfél.

forrás: acmilan.hu