Recent comments

Friss Hírek

Két évvel hosszabbított a bikák trénere

A Serie A-ban szereplő Torino a klub hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a vezetőség 2018 nyaráig meghosszabbította a rutinos vezetőedző, Giampiero Ventura szerződését.


A 67 éves tréner 2011 júniusában vette át az akkor még a másodosztályban szereplő Torino irányítását. Azóta elsőként visszavezette a bikákat a Serie A-ba, ahol első idényében a tizenhatodik helyen végzett, amit egy hetedik hely és Európa Liga-szereplés követett, míg az elmúlt szezonban kilencedikként zárt csapatával.

A korábban többek között a Sampdoriát, a Napolit, az Udinesét és a Barit is irányító szakvezető eredeti szerződése 2016 nyarán járt volna le, ezt toldották meg újabb két évvel a felek. Ventura mellett a csapat sportigazgatója, Gianluca Petrachi is 2018 júniusáig hosszabbított a Torinóval.

A bikák remekül kezdték az új idényt, hiszen első hat meccsükön 13 pontot szereztek, legyőzték többek között az azóta listavezető Fiorentinát is. Ám október eleje óta kicsit megtorpantak, hiszen azóta csak két döntetlenre futotta az erejükből, a másik négy találkozójukat elbukták, aminek köszönhetően jelenleg a tizenegyedik helyen állnak a táblázaton.



forrás: digisport.hu