Recent comments

Friss Hírek

A Roma megverheti a Barcát!

Javában zajlanak az esélylatolgatások a Barcelona és az AS Roma ma esti összecsapása előtt, egyre több és több szaktekintély mondja el véleményét az E csoport, és egyben a mai nap rangadója előtt.


Most éppen Christian Panucci, a Roma korábbi kiváló jobbhátvédje kapcsolódott be a beszédfolyamba.

Panucci, aki a Roma mellett többek között a Milan, az Inter és a Real Madrid játékosa is volt, jelenleg pedig a Livorno kispadján tevékenykedik, meglehetősen optimista volt klubja esélyeit illetően.

“Sokakat talán meglephet, amit mondok, de szerintem a Roma megverheti ma a Barcát annak saját pályáján. A Giallorossi nagyobb kvalitással rendelkezik, mint bármelyik csapat Olaszországban, és az ehhez hasonló meccseken általában csak egy hajszál dönt.”

“Az első gólomat a Camp Nouban 2002-ben szereztem, életem első BL-meccsén a Romával, de az sajnos nem volt elég a 3 pont megszerzéséhez.” – emlékezett vissza a régi szép időkre is az 57-szeres válogatott labdarúgó.

Panucci szerint a jelenlegi Roma és a 2001-es, utolsó bajnokcsapat között a legnagyobb különbséget az jelenti, hogy a 14 évvel ezelőtti gárdának sokkal több igazi vezére volt Gabriel Batistuta, Vincent Candela, Walter Samuel, Cafú, Francesco Totti és Emerson személyében, de míg az a gárda érettebb volt, addig a mostani technikailag képzettebb.

forrás: azzurri.co.hu