Recent comments

Friss Hírek

Montella a győzelemre készül

A Fiorentina volt edzője, Vincenzo Montella már epekedve várja az első győzelmét a Sampdoria kispadján. 


A 41 éves szakember bár elbukta az első mérkőzését az új klubjánál, de szerinte a Milan pont jó lesz arra, hogy ez megváltozzon.

A szombati találkozó mindkét csapat számára fontos lesz. A Milan a múlt heti vereséget akarja kijavítani, hogy továbbra is esélyes legyen valamelyik nemzetközi szereplést jelentő hely egyikét elnyerni. A Sampdoria jól kezdte a szezont, majd gyors zuhanásba kezdett és az alsóházban találta magát. Walter Zengának meg is köszönték a hozzájárulást. Montellával azonban az a cél, hogy a kiesőzónát minél messzebbre kerüljék el.

“Már nagyon várom, hogy Sinisával és csapatával szembenézzek. Az olyan sok szenvedéllyel járó mérkőzések, mint a szombati azok, melyek éltetnek” – adott hangot lelkesedésének Montella.

“A labdarúgás világában minden új edző azt mondja, hogy idő kell neki. Én ezt a kifogást minél hamarabb el szeretném hagyni a szótáramból. Nem értek azokkal egyet, akik szerint a Milan krízisben van. A megítélésük helyett engem sokkal jobban izgat az, hogy megverjük őket és hogy az ehhez szükséges taktikát megtaláljam” – mutatott rá a céljaira.

“Luis Muriel remek képességekkel bír, de van még olyan terület, ahol tud fejlődni. Hasonló a helyzet Fernandónál, de ő előtte még hosszabb út van. Az összes játékosom nagyszerű személyiséggel van megáldva, ezért már csak azt kell kitalálnom, hogy ki kivel tud a legjobban összedolgozni” – értékelte a játékosait.

forrás: azzurri.co.hu