Recent comments

Friss Hírek

Moratán most nem lesz rossz zokni!

Massimiliano Allegri az Empoli elleni vasárnapi meccs előtt megtartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy Daniele Rugani jelenti a Juventus jövőjét, azonban korántsem biztos, hogy a fiatal védő lehetőséget fog kapni az Öreg Hölgy számára fontos mérkőzésen.

 
„Figyelembe véve a tabellán elfoglalt helyünket, nagyon fontos a mai mérkőzés, ahogy mindegyik más is, mivel nagy lemaradásban vagyunk. Vissza kell találnunk a győzelem útjára az idegenbeli találkozókon, és meg kell próbálnunk megszerezni sorozatban a második bajnoki győzelmünket.

A futballban nehéz magyarázatot adni a dolgokra, amikor az események váratlan fordulatot vesznek, egy bonyolult meccs vár ránk. Az Empoli jó formában van, és az elmúlt szezonban talán nem is igazán érdemeltük meg a felettük aratott győzelmet. Otthon csak egy kontrának köszönhetően nyertünk.


A keddi németországi meccs sokat kivett belőlünk, és várhatóan nem lesz túlságosan meleg, így be kell osztanunk az energiánkat.”

Daniele Rugani minden mérkőzésen játszott tavaly az Empoli mezében, és egyetlen sárga lapot sem gyűjtött be, azonban a torinói költözést követően a védő tulajdonképpen nem is kapott lehetőséget. Várható a futballista játszatása egykori csapata otthonában?

„Nem arról szól a dolog, hogy csak azért, mert az Empoli ellen játszunk, Daniele Ruganinak pályán kell lennie. Daniele előtt fényes jövő áll, azonban Európa legjobb középső hátvédjei közül három vagy négy a Juventus keretének a részét képezi. Az teljesen egyértelmű, hogy ő a Juventus jövője. Jelenleg azonban türelmesnek kell lennie, és folytatnia kell az edzéseket.”

Sami Khedira sérülés után visszatért, míg Stephan Lichtsteiner góllal tette emlékezetessé a német BL-meccset, amelyen egy hónappal szívműtéte után szerepelt.

„Mario Mandzukicnak azt a játékot kell nyújtania, amelyet megszoktunk tőle, és mint mindenki, én is sokat várok egy olyan játékostól, aki hozzá mérhető kaliberű és ennyi tapasztalattal rendelkezik.”

Az elmúlt hetekben a Juventus kétszer is kénytelen volt emberhátrányban játszania, hiszen az egyik mérkőzésen Giorgio Chiellini, míg a BL-találkozón Hernanes kapott piros lapot.

„Csökkentenünk kell az ellentétes vélemény miatt kiosztott lapjaink számát. A meccs során előfordulhatnak vitás szerelések, még ha Hernanes próbálkozása valóban nagyon rossz volt.”

Massimiliano Allegri a Borussia Mönchengladbach elleni mérkőzést követően rendkívül ideges volt, mivel Álvaro Moratát a játékvezető leutasította a pályáról, mivel a zoknijának a színe eltért, így pár percig emberhátrányban volt kénytelen játszania a csapatnak.

„Vettem neki zoknikat az összes színű mezünkhöz! Most nem lesz hiba ebben a tekintetben, ezt biztosan kijelenthetem.”

forrás: juventuz.blog.hu