Recent comments

Friss Hírek

Elismerés illeti a csapatot

Massimiliano Allegri a Manchester City elleni torinói diadalt követően arról beszélt, hogy már két napja tudta, milyen taktikával fog pályára lépni a tőkeerős angol klub ellen.



Az utolsó előtti csoportmérkőzésen Mario Mandzukic megszerezte a vezetést a hazai pályán játszó olasz csapatnak, és bár rengeteg rendkívül ígéretes helyzet adódott mindkét csapat előtt, több gól nem született, így a Juventus továbbjutása biztos, valamint a Sevilla elleni döntetlennel a csoportelsőség is elérhető.

„Nagyon elégedett vagyok a teljesítménnyel, a srácok nagyon jól játszottak, és nem egyszerű ilyen kemény csoportból egy meccsel a vége előtt bebiztosítani a továbbjutást.” - értékelt Massimiliano Allegri a Mediaset Premium stábjának.


„Fontos része volt a sikernek, hogy nem kaptunk gólt. A csapatot illeti az elismerés, mivel jól játszottak egy minőségi ellenféllel szemben.

Azonban ennél is jobban kell teljesítenünk, folyamatosan fejlődnünk kell, és meg kell tanulnunk irányítani a meccs egyes pillanatait, és ez nem mindig sikerül, mivel sok fiatal és tapasztalatlan játékos van a csapatban. A győzelemnek ismét megszokássá kell válnia.”

A tréner meglepetésre padoztatta Álvaro Moratát és Juan Cuadradót a csapat horvát csatárának és svájci védőjének játszatása érdekében, míg a másik oldalon Alex Sandro futballozott a 3-5-2 alapú rendszerben.

„A döntés, miszerint Mario Mandzukic játszik Álvaro Morata helyett két napja született. Nagyobb szükség volt Álvaro Morata erősségeire a második félidőben, amikor a City már kezdett fáradni.

Alex Sandro nagyon jól teljesített, kiváló igazolás volt. A hozzá hasonló játékosoknak időt kell adni a beilleszkedésre, mivel senki nem képes egy új környezetben azonnal a legjobbját nyújtani. Úgy támadásban, mint védekezésben jól teljesített, míg Patrice Evra tapasztalatával segítette a csapatot a mérkőzés kényes szakaszában.

Paulo Dybala egyre jobban megtanulja, hogyan működjön együtt a középpályával, és hogyan váljon előkészítő csatárrá. Álvaro Morata pedig egyre jobb középcsatárrá válik.” - zárta a tréner az értékelést a fiatal csatárok kiemelésével.

forrás: juventuz.blog.hu