Recent comments

Friss Hírek

Juve-Milan: fej-fej mellett a két csapat

A Milan szombaton este a Juventus otthonába látogat a Serie A 13. fordulójában.


A Juventus a 7. helyen áll a bajnokságban 18 ponttal, a mérleg 12 meccsen 5 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség. 

A rúgott gólok száma 16, a kapott góloké 11.  

A csapat legeredményesebb játékosa a Serie A-ban Paulo Dybala 11 meccsen 5 rúgott góllal, majd Paul Pogba és Mario Mandzukic következik 2-2 találattal.

A Juventus hazai pályán 6 meccset játszott a bajnokságban, a mérleg 3 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség. Az idegenbeli mutató a következő: 6 meccs, 2 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség.

Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője kijelölte keretét a mérkőzésre.

 A JUVENTUS KERETE:
 
Buffon, Chiellini, Khedira, Zaza, Marchisio, Morata, Pogba, Hernanes, Alex Sandro, Barzagli, Cuadrado, Mandzukic, Lemina, Bonucci, Dybala, Rugani, Neto, Lichtsteiner, Sturaro, Evra, Rubinho, Vitale.

A Milan a 6. a bajnokságban 20 ponttal, a mérleg 6 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség, valamint 15 rúgott és 16 kapott gól.

A házi góllövőlistát Carlos Bacca vezeti 6 góllal, majd Luiz Adriano és Jack Bonaventura következik 2-2 találattal.

A lombard együttes 6 bajnokit játszott hazai környezetben, a mérleg 4 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség. Idegenben 2 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség a mutató.

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője kijelölte keretét.

A MILAN KERETE:
 
Abbiati, Donnarumma, Livieri; Abate, Alex, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Ely, Mexes, Romagnoli, Zapata; Bonaventura, Mauri, Kucka, Montolivo, Nocerino, Poli, Suso; Bacca, Cerci, Honda, Luiz Adriano, Niang.

A két csapat összesen 274 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 93 Milan és 96 Juve győzelem, míg 85 alkalommal döntetlen született.

A találkozót Paolo Silvio Mazzoleni fogja vezetni. 


A 41 esztendős bíró eddig 141 meccset vezetett a Serie A-ban. 

A Juve mérlege a következő: 19 meccs, 12 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség. A Milan mutatója Mazzoleni tevékenykedése alatt 7 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség.

forrás: acmilan.hu