Recent comments

Friss Hírek

Insigne góllal, remek játékkal válaszolt Conténak

Bár a nápolyiak szélsője meglepetésre kimaradt az olasz válogatott keretéből a múlt heti Belgium és Románia elleni mérkőzések alkalmával, ez mégsem szegte kedvét. 


A hírek szerint mellőzés oka az volt, hogy Antonio Conte szövetségi kapitány neheztel a  támadóra egy korábbi távolmaradása miatt, amit a játékos elég rosszul kommunikált a Norvégia elleni EB-selejtező előtt. 

A kimaradása után csattanós választ adott a kapitánynak, és a pályán mutatott teljesítményével reagált a történtekre. A Verona idegenbeli 2-0 arányú legyőzése során gólt lőtt és gólpasszt adott a találkozón a villámgyors szélső, kiemelkedett a déli együttesből. Feltűnően jól megértik egymást a csapat gólzsákjával, Pipitával. A higany becenévre is hallgató támadó már 10 gólos a szezonban, Insigne azonban hét góljával a nyomában jár az argentínnak.

Lorenzo az egyetlen olasz volt a nemzetközi Napoli kezdőjében, amelyben rengeteg jó teljesítményt fedezhettünk fel a találkozó során,  többek között a fent említett Higuaínra, és a két védekező középpályásra, Allanra és az extrát nyújtó Jorginhóra is gondolva.

Edzője, Sarri szerint Lorenzo a legjobb módját választotta annak , hogy válaszoljon az őt ért kritikákra, mellőzésére. A mester szerint azonban nem csak egy gólt lőhetett volna a szélső, ha jobban koncentrál. Általános vélemények szerint tavaly óta az változott a játékossal kapcsoltban, hogy miután felépült a sérüléséből, nagyobb teret kapott a csapat játékában. A toszkán edző szabad kezet adott Insigne részére a támadásokban, bátran váltogathatja a széleket mérkőzések közben, és ezáltal sokkal gólerősebb lett a játéka is. Felkarolta a korábban nagyon hullámzóan teljesítő válogatott labdarúgót.

Megkapta a bizalmat és él is vele. Sarri pedig elégedetten cigarettázhat.

Talán Conte is átgondolja majd a történteket, és remélhetőleg él majd azzal a lehetőséggel, hogy beválogassa a keretbe…

forrás: azzurri.co.hu