Recent comments

Friss Hírek

Ha így játszunk, bárkit legyőzhetünk

A Sampdoria elleni 4-1-re megnyert mérkőzés után  Sinisa Mihajlovic és M’Baye Niang is nyilatkozott.


“Csodálatos este volt számunkra. Az elmúlt hetekben az volt a célunk, hogy nagyobb egyensúlyt teremtsünk. Tegnap mindenki keményen dolgozott. Sajnálom, hogy gólt kaptunk, mert jók voltunk. Négy gólt szereztünk és az ötödikhez is közel jártunk, aztán ítéltek ellenünk a tizenegyest. Jól játszottunk és boldog vagyok. Ha így teljesítünk, akkor bárkit legyőzhetünk. A célunk, hogy karácsonyig megnyerjük a soron következő mérkőzéseinket. Biztos vagyok benne, hogy a szezon második felében még jobbak leszünk, különösen mivel hazai pályán fogadjuk több riválisunkat is.”
 
“Formációt változtattunk, mert három csatár volt bevethető. Különösen boldog vagyok, mert 3-0-s vezetésnél nyomást gyakoroltunk az ellenfélre és a saját játékunkat játszottuk. Négy gólt lőttünk, de többet is szerezhettünk volna. Megérdemeltük a győzelmet.”

A Milan a következő mérkőzését kedden a Crotone ellen játssza az Olasz kupában, majd a hétvégén az újonc Carpi lesz az ellenfél a bajnokságban.

“Most a Crotone elleni kupameccsre gondolok. Cerci? Fontos játékosa a csapatnak. Jó technikai képességei vannak és remekül lő kapura. Nehéz megállítani, amikor egy az egy ellen megy. Carpi? Papíron mi vagyunk a favoritok, azonban a Serie A-ban nincsenek könnyű mérkőzések.”


NIANG: “Nagyon boldog vagyok, hiszen már nagyon régóta vártam egy ilyen estére. A kemény munka meghozta gyümölcsét és remélem, hogy továbbra is így fogok teljesíteni. Szeretek középcsatárként játszani. A célunk az volt, hogy megszerezzük a három pontot. Alkalmazkodnunk kell az edző által választott formációhoz, ami ezúttal jól működött. Hasonló mentalitással és lelkesedéssel kell játszanunk. Kicsit elfáradtam a végére és cserét kértem, amikor már nem bírtam tovább. Szeretnék köszönetet mondani Balotellinek, aki a meccs után egy üzenetet küldött nekem. Nagyszerűen érzem magam és minden nap keményen dolgozunk az edzéseken.”

forrás: acmilan.hu