Recent comments

Friss Hírek

A hozzáállás az, mely képes győzelemre vezetni

A Lazio edzője, Stefano Pioli nem elégedett a játékosai hozzáállásával, de hisz benne, hogy megváltozhatnak a dolgok, és elindulnak a tabellán felfelé. 


A fővárosi klub a tavalyi bajnokságot a harmadik helyen zárta, de idén csak – egyelőre – a kilencedik helyen tanyáznak. 

“Olyan csapatot akarok látni, amely fizikálisan és mentálisan is erős, emellett pedig van stílusa is” – fedte fel kívánságait az újságíróknak Pioli.

“Javulnunk kell a tabellán elfoglalt helyünk tekintetében, mivel a mostani pozíciónk nem tükrözi a valódi képességeinket. Egyszerűen nem jönnek azok az eredmények, melyeket megérdemelnénk” – panaszkodott a mester.

“Azt szeretném látni, hogy a csapat úgy készül fel a maradék 26 mérkőzésre, hogy mindent meg akarnak tenni azért, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsék össze. Ha ugyanis a bajnokság ma érne véget, akkor az totális katasztrófát jelentene mindannyiunk számára. A tehetségen és a képességeken túl más dolgokra is szükségünk van a sikerhez, de még szerencsére nem futottunk ki az időből, hogy a dologk a helyükre kerüljenek.”

“Persze az én felelősségem is, hogy itt tartunk. Én vagyok az edző, és én felelek azért, hogy ki játszon az egyes mérkőzéseken” – mondta önkritikusan Pioli.

“A csapat tehetséges, de a labdarúgás világában több kell ennél. Gyakran ugyanis a hozzáállás az, mely képes győzelemre vezetni egy csapatot. Sajnos ez az, melyből hiányt szenvedünk” – mutatott rá a problémákra a Lazio edzője.

forrás: azzurri.co.hu