Recent comments

Friss Hírek

A harmadik hely a minimális cél

A Juventus igazgatója, Beppe Marotta elárulta, hogy a tabella harmadik helye jelenti a minimumot a klub számára a jelenlegi szezonban, s úgy véli, hogy Andrea Pirlo nem fog a rivális Interhez igazolni.



"Ismerem Pirlo őszinteségét, s a szeretetét, amit irányunkban érzett." - nyilatkozta Marotta a Processo del Lunedinek. "Szinte biztos vagyok benne, amennyiben egy ilyen ajánlat érkezne, nem fogadná el."

A harmadik hely az a minimális cél, amit el kell érnünk, mivel meg kell céloznunk a Bajnokok Ligáját. A Scudetto? Maradt még némi reményünk. Tudatában kell lennünk annak, hogy nehézségeink támadtak – talán most először az utóbbi évek során – az erős ellenfelek miatt, hiszen a Roma magas szintű ellenféllé vált.


Az Inter komoly esélyes lehet, s képes győzni. Annak ellenére, hogy csak tizenkét gólt szereztek, mindössze hetet kaptak. Ez nem gyengeség, éppen ellenkezőleg, megérdemelten állnak a tabella élén.

Elégedett vagyok azzal a tisztséggel, amit a Juventusnál betöltök, s szeretnék még többet elérni a Juventusszal. Fantasztikus volna, ha képesek lennénk ismét elnyerni a Scudettót, majd változatlanul az az álmunk, hogy magasba emelhessük a kupát a nagy fülekkel." - utalt Marotta a Bajnokok Ligája-serlegre.

forrás: juventuz.blog.hu