Recent comments

Friss Hírek

A City ajánlatot tett Alex Sandróért

A Juventus a torinói visszavágón is legyőzte az angol bajnoki címvédő Manchester City-t, s a mérkőzés egyik kulcsembere a zebramezesekhez nyáron csatlakozó Alex Sandro volt, aki a Torino, majd az AC Milan elleni találkozók után, ismét gólpasszal vette ki részét a sikerből. 


A La Gazzetta dello Sport állítása szerint alig néhány órával a mérkőzés lefújását követően, a Manchester City már ajánlatot is tett a Juventusnak a brazil szélső védőért, azonban a torinói klub vezetősége azonnal és határozottan elutasította a közeledést.

A 24 esztendős játékos szerdán 78 percet töltött a pályán, s nagyszerű beívelést varázsolt Mario Mandžukić elé, az 1:0-ás hazai győzelem pedig bebiztosította a továbbjutást, ráadásul a csoport első helye is karnyújtásnyira került.


A mérkőzés végző hármas sípszó elhangzását követően a Manchester City igazgatói nem késlekedtek, s 40 millió eurós ajánlattal próbálták megtörni a Juventus ellenállását. Annak ellenére, hogy az esetleges gyors továbbadással az Öreg Hölgy 14 millió eurós profitot termelne, Marotta habozás nélkül nemet mondott az angol ajánlatra, mivel a klub hosszabb távon is zebracsíkos mezben tervezi Alex Sandro jövőjét.

Alex Sandro az FC Porto együttesétől igazolt a Juventushoz, egyetlen évvel az őt a portugál klubhoz kötő kontraktus lejárta előtt, s ugyan a versenyfutást végül az Öreg Hölgy nyerte, a Manchester City is sokáig üldözte a brazil játékost.

forrás: juventuz.blog.hu