Recent comments

Friss Hírek

A Milan legyőzése nagy lökést adhat nekünk

A hétvégi forduló előtti sajtótájékoztatón a Juventus edzője, Massimiliano Allegri elmondta, hogy az összes játékosa mentálisan felkészült. 


Szüksége is van erre a torinói csapatnak, mivel ma este a Milant fogadják és jövő hét szerdán a Manchester City-vel csapnak össze a Bajnokok Ligájában. 

Allegri kitért arra, hogy külön is elbeszélgetett Paul Pogbával, Patrice Evrával és Sami Khedirával, akik személyesen élték át a múlt heti párizsi eseményeket. Elmondása szerint hasonlóan pihentetni akarta őket a trauma miatt – ahogy azt Arsene Wenger is tette Laurent Koscielny esetében:

“Beszéltem mindannyiukkal, mivel nem lehet könnyen feldolgozni a történteket. Embert próbáló tapasztalatot szereztek. Nyugodtak voltak, egyikőjükön sem látszódott, hogy fejben máshol járnának. Azt hiszem jót tett nekik, hogy visszatérhettek Torinóba.”

A mestert Gianluigi Buffon állapota felől is kérdezték az újságírók, miután a hét közepén egy kisebb sérülést szedett össze. Allegri szerint a kapus jól van, de azért szombaton még a mérkőzés előtt egy vizsgálaton át fog esni, hogy 100%-osan biztosak legyenek az állapotával kapcsolatban.

“A célünk az, hogy legyőzzük a Milant. Ha sikerül, akkor az olyan lökést adhat nekünk, mely jól jön majd jövő héten a Manchester City ellen” – összegezte a Juventus céljait Allegri.

forrás: azzurri.co.hu