Recent comments

Friss Hírek

A Mönchengladbach tehetségével erősítenének

Az olasz sajtó értesülései szerint a bajnoki címvédő Juventus komolyan érdeklődik a Borussia Mönchengladbach ifjú tehetsége, Mahmoud Dahoud iránt.


A mindössze 19 esztendős, szíriai származású játékos Németországban látta meg a napvilágot, s a Mönchengladbach tavalyi sikeredzője, Lucien Favre irányítása alatt küzdötte be magát a német csapat keretébe.

A jelenlegi szezon során Dahoud tizenkét bajnoki találkozón lépett pályára a Borussia mezét viselve, s ezalatt két találatig és két gólpasszig jutott.

A Tuttosport tudni véli, hogy a Juventus már hosszabb ideje szemmel tartja a német tehetség fejlődését, aki a mönchengladbachi ifjúsági akadémián nevelkedett, s a két csapat Bajnokok Ligája-összecsapásai alkalmával nagyon jó benyomást tett a torinóiak mesterére, Massimiliano Allegrire.


A nagyszerű technikai adottságokkal megáldott, sokoldalú középpályás a védelem előtt játszva, vagy játékmesterként is megállja a helyét. Dahoud jelenlegi vételára 4 millió € körül mozog, azonban ez az összeg tovább emelkedhet a szezon előrehaladtával, így a Juventus már most lépésekre készül az ügyben.

A két játékos játékstílusának hasonlósága miatt, Dahoudot olasz sajtóban "új Marchisio" néven emlegetik. 

forrás: juventuz.blog.hu