Recent comments

Friss Hírek

Ez így nem lesz jó

Alessandro Florenzi már a válogatottban is alapembernek számít, biztos helye van az EB-n, és a Roma kapitányi karszalagját is viselhette már. 


A fiatal csillagjelölt rövid interjúban beszélt az elmúlt napok eseményeiről, a válogatottról és a Romáról. 

“Fontos célunk van, de nem szabad félnünk. Amikor vezettünk 2-1-re Románia ellen,  többet kellett volna tennünk, hogy megakadályozzuk az egyenlítésüket, de nem tettünk. Nagyon kevés lehetőséget engedtünk az ellenfélnek, de mindig ráfizettünk. Ez így nem lesz jó.”-mondta röviden a “Mama Kedvence” az olasz csapat teljesítményéről.

“Rudi Garcia? Ő olyasvalaki, aki mindig elmondja szemtől szembe, ha a dolgok rendben vannak, és akkor is, ha nincsenek. Segítőkész, és mindannyiunkkal szemben nagyon jó a hozzáállása.”

Amikor a kapitányságról kérdezték, Florenzi nagy tisztelettel válaszolt.

“Nagyon megtisztelő, és nagyon nagy munkát jelent. Amikor rajtad van a karszalag, az plusz felelősséggel jár, és nagy büszkeséggel tölt el. Azóta álmodom erről, mióta Tottit és De Rossit először láttam a pályára sétálni vele.”

“A következő meccs a Bologna ellen? Donadoni sem sokat változott, de tudta, hogyan variáljon a kártyákon, mert két meccs alatt 6 pontot szerzett a csapat. Egy motivált gárda ellen lépünk pályára, és nagyon nehéz lesz, de muszáj nyernünk, bármi áron.”

A játékos a párizsi helyzettel kapcsolatban is megszólalt:

“A Belgium utáni mérkőzésen mondták el nekünk, mi történt. Egyből azokra gondoltunk, akiket ismerünk Franciaországban, és Salvatore Sirigu feleségére, aki Párizsban volt.”

“Ezek olyan dolgok, amik mindenkiben nyomot hagynak. Reméljük, hogy van megoldás az egészre.”-mondta a Farkasok Puskás Díjra jelölt labdarúgója.

forrás: azzurri.co.hu