Recent comments

Friss Hírek

A saját játékunkat kell játszanunk

Davide Ballardini miután a Lazio elleni döntetlennel visszatért a Palermo kispadjára, most egy újabb jó eredménnyel rukkolna elő.


A tar mester azonban úgy gondolja, hogy nehéz lesz a Juventus útjába állni, de nem tett le erről.

A szicíliai csapat elszánt annak tekintetében, hogy megállítsa Massimiliano Allegrit és fiait attól, hogy a győzelmi sorozatukat tovább növeljék.

“Remélem ti el tudjátok mondani, hogy mi a Juventus ellenszere” – kezdte viccesen az interjút Ballardini.

“Soha sem könnyű az olyan csapatok ellen, mint a Juve. Ezért nem is gondolhatunk másra, minthogy a saját játékunkat kell játszanunk. Fizikálisan és mentálisan is erős játékosaim vannak, és hiszem, hogy ezt a hasznunkra tudjuk fordítani vasárnap. Látom ahogy mindennap edzenek ezek a srácok, és egyre jobban hiszek bennük” – mutatott rá csapata erősségeire Ballardini.

“Nagyon sajnálom, hogy nem adatott meg nekem a lehetőség, hogy Dybalával dolgozhassak együtt. Kivételes tehetségű srác” – fejezte ki véleményét a szicíliai klub korábbi csatáráról.

“Az álmodozás helyett azonban csak a jelennel szabad foglalkozni. Dybala már a Juve játékosa, ezért meg kell találnunk a módját annak, hogy miként tudjuk majd semlegesíteni. Ma is nagy szükségünk van a szurkolóinkra, mert az ők képesek belehajszolni minket a pontszerzésben” – adott hangot reményeinek.

forrás: juventuz.blog.hu