Recent comments

Friss Hírek

Mi vagyunk a legjobbak!

A Juventus végre talán elkezdett kimászni a gödörből. 


A címvédő az Empoli felett aratott tegnapi győzelmével az idei Serie A kiírásban először tudott nyerni sorozatban kétszer, így már 18 pontja van 12 forduló után és előreugrott a bajnokság 7. helyére, tartva a 9 pontos távolságot a listavezető Fiorentina-Internazionale duótól. 

A klub 40 millió euróért vásárolt fiatal csatára, Paulo Dybala is betalált a Stadio Castellaniban 3-1-re megnyert mérkőzésen, így vezeti a csapat házi góllövőlistáját.

"Akartuk ezt a győzelmet, ezért boldogok vagyunk." – nyilatkozta a 21 éves argentin a Sky Sport Italiának a mérkőzés lefújását követően.

"A korai gól után jól reagáltunk és a győzelmünk megérdemelt."


A csatár csak a kispadon kezdte a mérkőzést, de ő cseppet sem bánta ezt. "Sok jól teljesítő játékosunk van, szóval közel sem voltam dühös, amiért a cserepadon kezdtem. Egyszerűen csak örülök, hogy ha lehetőséget kapok és mindig koncentrált tudok maradni. Sajnos ebben a sportban a csapatból csak 11 játékos kezdhet."

A Juventus sorozatban másodszor nyert, és tartja a lépést az élmezőnnyel. A következő mérkőzés azonban pont a tabellán egy hellyel a Bianconeri előtt álló Milan csapata elleni lesz.

"Elhisszük, hogy a Serie A legjobb csapata vagyunk, és ezt be is akarjuk bizonyítani. A következő mérkőzés a Milan ellen tökéletes alkalom lesz arra, hogy folytassuk ezt a jó sorozatot." – zárta nyilatkozatát Dybala.

Az olasz bajnokság két legsikeresebb csapatának összecsapására november 21-én kerül sor a Juventus Stadiumban.

forrás: juventuz.blog.hu