Recent comments

Friss Hírek

Szóbeli megállapodás van Berardi ügyében

Az olasz labdarúgás talán legnagyobb ígéreteként jegyzett Domenico Berardi ügynöke megerősítette, hogy ügyfele hamarosan a Juventus kötelékében folytatja pályafutását, s az érintett felek között szóbeli megállapodás köttetett az ügyben.


A pillanatnyilag a Sassuolo együttesében szereplő Berardi a két klub közös tulajdonában állt, azonban nyáron a Juventus túladott a tulajdonában álló játékjogokról, de visszavásárlási opciót biztosított magának az ifjú támadóra. 

"A Juventusnak szóbeli megállapodása van a Sassuolóval júniusra." - mondta Simone Seghedoni a Calciomercato munkatársának adott interjú során.

"Ez persze még messze van, s egyelőre nem foglalkozunk vele. Domenico januárban nem igazol a Juventushoz, kategorikusan kizárhatom annak lehetőségét, hogy a következő átigazolási időszakban távozzon.


Júniusig maradni fog, összhangban a klub terveivel. Domenico kizárólag arra összpontosít, hogy tovább fejlődjön a Sassuolónál és Di Francesco irányítása alatt. Az a szándéka, hogy elérje a céljait és a legtöbb gólt szerezze a Serie A-ban."

forrás: juventuz.blog.hu