Recent comments

Friss Hírek

Conte a négy hónapos szünet miatt dühöng

Rendkívül dühös Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, amiért együttese legközelebb csak négy hónap múlva játszik mérkőzést.



„Szégyen. Kedd este játszunk egy meccset a románokkal és aztán négy hónap telik el, mire újra találkozik a keret” – mondta a szakvezető, aki arra utalt, hogy legközelebb március 21. és 29. között szerepel időpont a válogatottak számára a nemzetközi szövetség versenynaptárában.

Conte szerint így nehéz megteremteni a folytonosságot, kialakítani a csapat játékstílusát és elérni, hogy a szurkolók lelkesedjenek a nemzeti együttesért.

Az olaszok selejtezőcsoportjukat veretlenül megnyerve jutottak ki a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokságra, de pénteken felkészülési találkozón 3–1-re kikaptak a világranglista-vezető belgáktól.

„Négy-öt nagy csapat előttünk jár, de fejlődünk. Biztos vagyok benne, hogy mindenki számára problémát jelentünk majd. Kezdem sajátoménak érezni a csapatot. Az elődöntő szép eredmény lenne, de miért ne lehetne akár finálé?” – mondta a kontinensviadallal kapcsolatban Conte, aki a tavalyi világbajnokság után vette át a squadra azzurra irányítását. 


forrás: NSO