Recent comments

Friss Hírek

Nincs választási lehetőség, nyerni kell

Rudi Garcia a Leverkusen elleni sajtótájékoztatón megerősítette, a  mai BL meccsen Daniele De Rossi is játszani fog.

 
A középpályás kihagyta az Inter elleni bajnokit sérülés miatt, azonban a roppant fontos BL mérkőzésen már újra Rudi Garcia rendelkezésére áll majd.

"Teljesen egyszerű a dolog, Seydou Keita sérült és mivel nincs más meccs, csak a mai, ezért De Rossi játszani fog."- kezdte Garcia.

"A Bajnokok Ligája egy mini-bajnokság, ahol minden meccs sokkal többet ér, mint mondjuk a sima bajnokságban. Nyernünk kell és meg kell szerezzük a 3 pontot ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a továbbjutáshoz. A szerdai meccs olyan, hogy még senki nem jutott tovább és még senki nem esett ki. Nyernünk kell és nyerni akarunk."

Az elmúlt meccsen a két csapat egy őrült meccsen játszott 4:4-es döntetlent és a kérdés az, hogy mit tanult abból a meccsből a Roma.

"Az a meccs megerősítette azt, amit tudtunk, hogy erősek a támadásban és gyenge a védelmük. Az eredmény az volt, amit várni lehetett, ha megnézzük hogy éppen milyen időszakon megy keresztül mindkét csapat."

"Mi is sok gólt szereztünk és a védelmünk nekünk is lehetne jobb. Most nincs választási lehetőség, nyerni kell. Tök egyértelmű a hozzáállásunk." 


forrás: asroma.hu