Recent comments

Friss Hírek

Nem érdemeltünk vereséget

Az Inter-Roma meccs legjobb játékosa Samir Handanovic lett, ami Rudi Garcia szerint elmond mindent és úgy véli, csapata nem érdemelt vereséget.

 
A Roma majdnem kétszer annyiszor próbálkozott kapura lövéssel és birtokolta a labdát 59%-ban az Interrel szemben, azonban a hazaiak egy jól eltalált lövésnek és Handanovicnak köszönhetően otthon tartották a 3 pontot.

"Én úgy általában nézem a meccset és ez nekem egy olyan mérkőzés volt, ahol nem érdemeltünk vereséget. A számok azt mutatják, hogy nem volt valami remel a teljesítményünk, de szerintem jól játszottunk."- nyilatkozta a meccs után Garcia.

"A kapu előtt kicsit határozatlanok voltunk, de ha a későbbiekben is így fogunk játszani, akkor nagyon sok meccset nyerünk majd meg. Handanovic volt a meccs legjobbja és ez elmond mindent."

Edin Dzeko megint nem tudott eredményes lenni és kérdéses, hogy milyen sokáig folytatódik még ez a rossz szériája.

"Folyamatos játéklehetőségre van szüksége ahhoz, hogy visszanyerje teljesen a formáját. Volt esélyünk arra, hogy megszerezzük a vezetést és akkor teljesen más lett volna a meccs. Legalább a döntetlent megérdemeltük volna, legalább azokért a helyzetekért, amiket 10 emberrel alakítottunk ki."

"Az első félidőben Edin túlságosan elszigetelt volt, de a második félidőre ez szerencsére megváltozott. A beadásoknál nem kell elsősorban Edint keresni a labdákkal, hiszen vannak más lehetőségek is."

"Mohamed Salah is simán gólt szerezhetett volna, de végül Handanovicba lőtte. Jól védekeztünk, de végül a gólt olyan szerezte, aki nem éppen a legjobb távoli lövőjük. Szczesny akár védhette is volna azt a lövést."

A Roma ezzel a vereséggel elvesztette az első helyét és a vasárnap esti eredményeknek köszönhetően akár a negyedik helyig is visszacsúszhat.

"Engem ez nem érdekel. Én csak ezzel a meccsel foglalkozom. Ez a vereség nagyban hasonlít a Samp ellenire, csak annyiban más, hogy itt még annál is jobban játszottunk." 


forrás: asroma.hu