Recent comments

Friss Hírek

Biztonság és stabilitás kell

A Juventus győzelemmel tudta le a szombati derbit, mivel Paul Pogba csodálatos találatára még tudott válaszolni Cesare Bovo egy nagyszerű lövéssel, de Juan Cuadrado az utolsó percekben megszerezte első gólját Juve-mezben.


„Kiegyensúlyozott derbi volt, amelyet a hosszabbításban adódó késői lehetőség döntött el, azonban ilyen eredményekhez a végsőkig bizonyított akaratra van szükség.” - mondta a bajnokcsapat trénere a Sky Sport Italia stábjának a meccs után.

„Tíz fordulót követően mindössze tizenkét pontunk volt, így természetes volt a feszültség a csapat háza táján. A csapat jól reagált, természetesen rengeteget kell fejlődnünk, azonban ez a kis lépés jó irányba történt. A Sassuolo elleni mérkőzés előtt is volt sorozatban három jó meccsünk.


Fontos három pontot szereztünk, itthon sorozatban harmadjára győztünk, és előreléptünk a tabellán. Mostantól a keddi találkozóra kell koncentrálnunk, a Borussia Mönchengladbach elleni találkozó döntő lehet a Bajnokok Ligájában számunkra.”

Sajnos Sami Khedira kilenc percet követően elhagyni kényszerült a pályát sérülés miatt, azonban a taktikaváltás a Juventus javára válhatott.

„Sami Khedira játszatása kockázatos volt, de a meccs előtt azt mondta nekem, hogy jól érzi magát, és készen áll a játékra. Meglátjuk, hogy játszhat-e a hétközi mérkőzésen, de kétlem.

Hernanes trequartistaként játszott az elején, és tudtam, hogy nehéz feladat előtt állhatunk, mivel a Torino nagyon hatékonyan összezár a labda nélkül.

Sami Khedira elhagyta a pályát, a csapat hatékonyabban átvette a mérkőzés irányítását, és szórakoztató találkozót láthattunk. Paulo Dybala kihúzódott, és Paul Pogba kihasználta a megnyíló területet.

Jelenleg háromnaponta játszunk, így nincs idő a játékosok regenerálódására, így a biztonságra és a stabilitásra kell törekednünk. Lehet, hogy így kevésbé szórakoztató meccseknek nézünk elébe, azonban most erre van szükség.”

Szombaton győzött az Inter a Roma ellen, és figyelembe véve a Juventus győzelmét, talán aggódniuk kell a tabellavezetőknek a címvédő feltámadása miatt?

„Jelenleg távol állunk a tabella elejétől. Volt három jó meccsünk, a Sassuolo ellen váratlanul megbotlottunk, most pedig élvezzük ezt a győzelmet.”

forrás: juventuz.blog.hu