Recent comments

Friss Hírek

Tíz emberrel szerzett pontot a Juve

A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának 4. fordulójában a Juventus emberhátrányban mentett pontot a Mönchengladbach otthonában. 




A németek szempontjából sem indult rosszul a mérkőzés, egy bal oldali beadás után nem tudtak menteni a Juventus védői, majd Raffael gólpasszából Fabian Johnson megszerezte az első gólját a BL-ben (1–0).
A játékrész hajrájában azonban jött Pogba, és parádésan löbbölt a jobb oldalon érkező Lichtsteinerhez, aki kapásból a jobb alsó irányába lőtt, és a labda a kapufáról pattant a kapuba (1–1).

A torinóiak az 53. percben aztán rendkívül nehéz helyzetbe kerültek, miután Hernanes csúnyán elkésve beleszállt Dominguezbe, amiért piros lapot kapott, azaz a Juventus pedig tíz főre fogyatkozott.

A hajrában kétszer is Buffon hatalmas bravúrjára volt szüksége az olasz csapatnak a pontszerzéshez, előbb Stindl közeli fejesét hárította lábbal, majd Hazard bal felsőbe tartó lövését ütötte a lécre, így maradt az 1–1, ezzel pedig továbbjutott nevető harmadikként a manchesteri gárda. 


D-CSOPORT, 
 Borussia Mönchengladbach–Juventus 1–1 (F. Johnson 19., ill. Lichtsteiner 44.)

forrás: NSO