Recent comments

Friss Hírek

Négy hónapja térdkalács-ín gyulladással élek

Diego López hétfőn Spanyolországban vett részt egy orvosi konzultáción a térdsérülése miatt.


A 34 éves kapus a csapat utóbbi három bajnoki mérkőzésén csere volt, ugyanis Szinisa Mihajlovic a 16 éves Gianluigi Donnarummának szavazott bizalmat.

A Milan a hivatalos honlapján bejelentette, Diego López hétfőn Mikel Sanchez professzorral találkozott Spanyolországban. A konzultáció oka az volt, hogy a spanyol kapus négy hónapja térdkalács-ín gyulladással küszködik, amit eddig fizioterápiával kezeltek. A Milan orvosi stábja és López közös megegyezése szerint a kapus a jövőben egy speciális kezelési tervet fog követni a lehető leghamarabbi felépülés érdekében.
Ennek következtében Diego López a várakozások szerint egy ideig nem állhat Mihajlovic rendelkezésére.

López a hivatalos Facebook közösségi oldalán a következő bejegyzést tette közzé:

“Négy hónapja térdkalács-ín gyulladással élek. A fájdalmak ellenére megpróbáltam mindent megtenni annak érdekében, hogy az edző rendelkezésére álljak. Sajnos a fájdalom továbbra is fennáll, így egy speciális felépülési tervet kell követnem. Ez az egyetlen lehetőség, hogy megoldódjon a probléma. Szeretném tisztázni, hogy a döntést a klubbal közös megegyezés alapján hoztuk meg. Ez a döntés szigorúan orvosi jellegű. Továbbra is mindent bele fogok adni, hogy hamarosan visszatérjek, erősebben, mint valaha.”

forrás: acmilan.hu