Recent comments

Friss Hírek

Megmutattuk, hogy van tartásunk

Az újabb fordulatos mérkőzést követően Rudi Garcia annak örült, hogy a csapat megmutatta, van tartása.

 
"Nyilvánvalóan senki nem unatkozott, amikor ez a két csapat játszott."- kezdte mosolyogva Garcia a meccs utáni sajtótájékoztatót.

"Az első félidőben több gólt is szerezhettünk volna, aztán a második játékrészben teljes áramszünet jött, de szerencsére a csapatnak volt tartása és sikerült megnyernünk a meccset."

"Akkor talán el is búcsuzhattunk volna a BL-től, ha most nem nyerünk. A srácok mindent tőlük telhetőt megtettek, hiszen sok olyan csapat van, amelyik ha lead egy 2:0-ás vezetést 5 perc alatt, akkor összeomlik."

A Roma ezzel a győzelemmel a második helyre lépett a csoportban, de mindössze 1 ponttal előzi meg a német ellenfelét és kettővel a fehérorosz BATE-t, azonban ha a Leverkusennel azonos pontszámmal végeznének, akkor az egymás elleni eredmény az olasz csapatnak kedvezne.

"A második félidőben két méterrel kevesebbet futottunk, mint az elsőben. Talán néhányan úgy gondolják, hogy inkább a csapattársakra támaszkodnak ahelyett, hogy segítenének a csapaton. Egy edzőnek észre kell vennie a negatívumokat is, de elégedett vagyok, mert a srácok úgy reagáltak, ahogy kellett."

Alessandro Florenzi kezdett a jobb szélen annak ellenére, hogy nem volt teljesen egészséges, majd Maicon állt be helyette csereként, akit viszont szintén le kellett cserélni.

"Remélem, hogy Florenzi sérülése nem komoly és attól félek, hogy Maicon esete sokkal komolyabb." 


forrás: asroma.hu