Recent comments

Friss Hírek

ARMERO: Köszönöm a bizalmat

Pablo Armero, a Milan kolumbiai balhátvédje örül annak, hogy Inzaghi játéklehetőséget adott neki az utóbbi mérkőzéseken.

 
Armero a nyáron csatlakozott a piros-feketékhez, azonban a szezon elején nem kapott lehetőséget Inzaghitól. Azonban a csapatot sújtó sérülések miatt a kolumbiai játékos az előző két mérkőzésen rendre a kezdőcsapatban kapott helyet.

“A Genoa elleni mérkőzésről? Tudtuk, hogy nagy lehetőség adódik a tabellán való előrelépéshez. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, de elveszítettük a mérkőzést. Tovább kell próbálkoznunk. Egy erős csapatunk van és sokkal jobban is tudunk teljesíteni” – mondta Armero a Milan Channel mikrofonjainak.

“Köszönöm a bizalmat a szakmai stábnak és a csapattársaimnak. Ez egy játékosnak nagyon fontos. Remélem, hogy folytathatom, hiszen azért jöttem ide, hogy segítsem a csapatot a pályán. Készen állok, amikor az edzőnek szüksége van rám”.

A 28 éves játékos korábban a Napoliban is megfordult pályafutása alatt. A Milan a hétvégén éppen a Napolit fogadja a San Siróban a bajnokság soron következő fordulójában.

“Remekül kezdtem a Napolinál, a szurkolók és a csapattársak is örömmel fogadtak az érkezésemkor. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű a vasárnapi mérkőzés, de ezen a héten jól fel kell készülnünk, hogy 100 százalékos állapotban legyünk. A támadójátékuk kiváló, gyorsak és az egész meccsen koncentráltnak kell maradnunk, hogy elkerüljük az esetleges kudarcot. Támadásban veszélyesnek kell lennünk, így nyerhetünk. Az ellenfél játékosai technikailag nagyon erősek. Olyan játékosaik vannak, mint Duvan Zapata, Gonzalo Higuaín vagy éppen José Callejon. Nyomás alá kell helyeznünk őket” – fejezte be.

A várakozások szerint Armero a Napoli elleni mérkőzésen kezdőként kaphat szerepet, mivel úgy tűnik, hogy Mattia De Sciglio nem épül fel a találkozóra.

forrás: acmilan.hu