Recent comments

Friss Hírek

NEDVED: Romában túl sokat jártatják a szájukat

A Juventuszt jelenleg igazgatóként segítő Pavel Nedved alaposan rákoppantott a rivális Romára, mikor egy interjúban azt taglalta, hogy jóval többet foglalkoznak az ellenféllel, mint kellene.



Az Öreg Hölgy kedden bejutott a Bajnokok Ligája – s így Európa – legjobb 16 csapata közé, miközben a rómaiak már a csoportkörben búcsút intettek a sorozatnak, valamint a hazai porondon is három pont hátrányban vannak a torinóiakkal szemben.

A Roma francia mestere, Rudi García korábban azt hangoztatta, hogy övéi képesek lesznek megszerezni a bajnokság első helyét, ám Nedved szerint a fővárosban túl sokat jártatják a szájukat.

„Már válaszoltunk a Romának azzal, hogy beszéd helyett inkább keményen dolgoztunk, az eredményt pedig bárki láthatja.” – fejtegette a cseh aranylabdás a Gazzetta dello Sport munkatársának.

Pavel emellett a csapat idei BL-szerepléséről is szót ejtett, utalva rá, hogy nem félnek senkitől: „Papíron legalább három-négy klub erősebb nálunk, de innen még bármit elérhetünk. A csapat magabiztos, nem félünk senkitől. A félelem nem része a Juve DNS-ének.”

forrás: juventuz.blog.hu