Recent comments

Friss Hírek

LÓPEZ: Odaérhetünk a harmadik helyre

Diego López szerint a Napoli lesz a legfőbb rivális a dobogóért vívott küzdelemben, de van esély a bravúrra. 15 fordulót követően hatodik helyen áll az AC Milan a Serie A tabelláján. 


A Rossonerik lemaradása csupán két pont a még BL-helyen tanyázó Sampdoria mögött és Diego López, a csapat kapusa szerint idény végére odaérhetnek a dobogó alsó fokára.

"Igen, odaérhetünk a harmadik helyre, de nagyon nehéz lesz. Nagyon sok csapat ácsingózik még rajtunk kívül is a BL-indulásra. Talán a Napoli lesz a legnagyobb rivális, de az Inter és a Fiorentina is erős, továbbá nem szabad megfeledkezni a Genoáról és a Lazióról sem" - nyilatkozta a Tuttosportnak a nyáron érkezett hálóőr.

A piros-feketék hétvégén a fővárosba látogatnak, ahol a bajnokaspiráns Roma ellen kéne folytatniuk a pontgyűjtést. 
A spanyol játékos szerint a múlt heti győzelem erőt adhat nekik: "Remek alkalom lesz, hogy tovább folytassuk a megkezdett utunkat. A Napoli elleni siker után a Roma ellen is három pont a cél. Nyilván nem lesz könnyű egy olyan csapat ellen, amelyik fel tudja venni a versenyt a Juventusszal", de mindent megteszünk". López kapcsán a válogatottbeli szereplést is emlegették, de szerinte egyelőre túl jók a riválisai: "Spanyol válogatott? Hát, Iker Casillas, Victor Valdes, Pepe Reina és David De Gea mellett nem lesz könnyű. Talán ha folytatjuk a jó szereplést a Milannal, ott lehetek 2016-ban az EB-n."
López készítheti a felvevőjét a hétvégi bajnokira, ugyanis az Olimpicóban minden bizonnyal rendkívül sok dolga lesz. A Milannál hiányozni fog Abate, Alex, De Sciglio és vélhetően Rami is. 
forrás: hatharom.com