Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Minden energiánkra szükség lesz

A Roma vasárnap a harmadik helyen álló Genoa vendégeként lép pályára azt követően, hogy szerdán hazai pályán kikapott a Manchester Citytől és ezzel eldőlt, jövőre csak az Európa Ligában folytathatja a csapat.



"Természetesen csalódottak voltunk szerdán, de másnap azt mondtam a srácoknak, hogy lapoznunk kell, haladni tovább és ezt tettük."- kezdte Garcia.

"Most itt van a Serie A egy igen nehéz meccsel, a harmadik helyezett ellen lépünk pályára, így minden energiánkra szükség lesz. A City ellen 1 órán keresztül próbáltunk gólt szerezni, majd egyenlíteni, amihez Ljajics helyzeténél közel is voltunk. Amikor Manolas fejese a kapufáról kifelé pattant, talán a csapat is azt mondta magának, hogy ez nem az ő estéjük."

"Én mindig ambíciózus vagyok és minden meccsen nyerni akarok, de az európai porondon szerencsére, magabiztosságra és egy megfelelő döntetlenre is szükség van."

A Roma eddig mindegyik komoly ellenfelétől kikapott mind a bajnokságban, mint a BL-ben, hiszen a Serie A-ban a Juventus és a Napoli is legyőzte őket, míg a BL-ben a Bayern és a City is diadalmaskodni tudott felettük.

"Erről a listáról a Juventust nyugodtan kihúzhatják. A Napoli és a City ellen nem szégyen kikapni. Nézve az eredményeket a poharat félig telinek látom. 32 pontunk van a bajnokságban úgy, hogy 6 BL meccset kellett lejátszanunk, ami tavaly nem volt. Jelen pillanatban a sorozatunk kivételes, aztán most jön két kiemelkedő meccs a Genoa és a Milan ellen."

"Az Európa Ligában gyűjtögetnünk kell majd a pontokat annak érdekében, hogy legközelebb ne a negyedik kalapból sorsoljanak minket, bár az EL-ben sem leszünk most kiemeltek a sorsoláskor."

Garcia számíthat Maiconra és Manolaszra, miután egyik játékos sérülse sem komoly.

A Genoa elleni keret: Astori, Borriello, Holebas, Cole, Curci, De Sanctis, Destro, Emanuelson, Florenzi, Gervinho, Iturbe, Keita, Ljajic, Lobont, Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Strootman, Torosidis, Totti, Verde 


forrás: asroma.hu