Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Thaiföldi befektető érdeklődik a klub részvényei után

Újabb befektető érdeklődik az AC Milan részvényei után, most Bee Taechaubol thaiföldi üzletember szeretne befektetni a korábbi sikereinek árnyékában élő piros-feketékbe.



Az ázsiai ingatlanmágnás a családi vállalkozásán keresztül közel 1 milliárd eurót fektetett be Thaiföldön és Ausztráliában zajló kereskedelmi és ipari projektekbe, és a Sky szerint most a Milannál is hasonlót tervez. A hírt egy sajtótájékoztatóan maga Taechaubol is megerősítette.

A sikeres üzletember a Global Legends mérkőzéssorozat – ahol olyan egykori klasszisokat lehet majd látni, mint például Luis Figo, Michael Owen vagy Alessandro Nesta.- szponzoraként utalt arra, hogy beszállna az olasz labdarúgás vérkeringésébe, és kiválasztott csapat a Milan lenne.

“Meg szerettem volna venni a Milant, de 900 millió eurót kértek érte. Ez az összeg túl magas volt, de előbb fejezzük be a Global Legends sorozat mérkőzéseit, aztán koncentráljuk erre az ügyre. Nagyon szeretnék befektetni az olasz labdarúgásban, és örülnék, ha a Milannal sikerülne ebben megegyezni.”

forrás: acmilan.hu