Recent comments

Friss Hírek

FIORENTINA: Ilicic mehet, Pato jöhet?

A mai hírek szerint  az AC Milan volt brazil csatára, Alexandre Pato visszatérhet Olaszországba. 


A támadó azonban nem a milánói klubhoz kerülhet vissza, hanem a Fiorentinához. A firenzei klub ugyanis erősen érdeklődik a Corinthians-nál a csatár lehetőségeiről.

Pato érkezésének azonban egy akadálya van eddig, el kell adni Josip Ilicic-et. A szlovén szélsőtől pedig úgy tűnik január folyamán igyekszik túladni a Fiorentina, és lehet, hogy már a kérője is megvan a német Bayer Leverkusen személyében. 

A La Repubblica újság szerint, ha sikerül megválni a szlovéntől, akkor az érte kapott pénzzel egyből kopogtatni fognak a Corinthians-nál. A brazil csapat pedig lehetséges, hogy elfogadja az ajánlatot, mert odahaza sem igazán találta meg a számításait Pato. Jelenleg ugyanis a Sao Paolónál van kölcsönben.

Persze Montelláék nem fognak pánikba esni, ha nem jönne össze ez az üzlet. Az alternatívák között szerepel Sebastian Giovinco, Giampaolo Pazzini és Luis Muriel. Utóbbi játékostól az Udinese nem szívesen válna meg januárban, míg Pazzininek eléggé kilóg a lába a mostani Milanból, és Inzaghi nem nagyon marasztalná.

forrás: azzurri.co.hu