Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Ki kellett volna használni a lehetőségeinket

Véget ért a Juventus elképesztő hazai győzelmi sorozata a bajnokságban, a Sampdoria egy pontot haza tudott vinni Torinóból a ma kora délutáni mérkőzésen. 


A Juventus bár az első félidőben jelentős fölényben játszott, mégis csak egy gólos előnnyel vonult a szünetre, a második félidőben pedig a bajnokságban eddig szintén csak egy vereséggel rendelkező genovaiak teljesítménye feljavult és Gabbiadini góljával döntetlenre mentették a mérkőzést.

„Sajnálom, hogy nem sikerült megszereznünk a győzelmet már csak azért is, mert a fiúk minden tőlük telhetőt megtettek a három pontért. El kell fogadnunk. Jól játszottunk az első félidőben, a szünet után azonban már nehezebb dolgunk volt, Buffon hatalmas védésére is szükség volt.”

2013 májusa óta ez volt az első alkalom, hogy bárki is ponttal tudott volna távozni a Juventus Stadiumból a bajnokságban, akkor a Cagliarinak sikerült ezt véghezvinnie. Egyszer persze minden sorozat véget ér, ezúttal a Samp törte meg ezt a rekordot.

„Nem tudtuk tartani azt a tempót, amit az első 50 percben mutattunk. Nem használtuk ki a lehetőségeinket az első félidőben. Ezt követően remekül védekeztek, jól zárták le a területeket, sosem egyszerű ilyen csapatokkal játszani.”

„A fiúk a maximumot nyújtották, sok mérkőzést játszottak mostanában nagy iramban. Jó lett volna nyerni, de még mindig mi vagyunk a tabella élén és ez a legfontosabb.”

Allegri szerint bár vétettek néhány védekezési hibát, inkább a helyzetek kihasználatlansága miatt tudott pontot rabolni a Samp az olasz bajnok otthonából.

„Időnként túl mélyen védekeztünk. A góljuk előtt szabálytalankodni kellett volna, hogy megakasszuk a támadásukat. Le kellett volna védekeznünk, nem lett volna szabad ilyen gólt kapnunk. Ettől függetlenül azonban inkább amiatt kell hibáztatnunk magunkat, hogy nem használtuk ki az első félidőben kialakított lehetőségeinket.”

forrás: juventuz.blog.hu