Recent comments

Friss Hírek

Nem ment a dobogóra hajtó csapatoknak

A dobogóra hajtó csapatok közül a Fiorentina és a Sampdoria hazai pályán döntetlent játszott, a Genoa pedig kikapott Torinóban az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.


A Fiorentina–Empoli mérkőzésen rengeteg helyzetet alakítottak ki a hazaiak, Luigi Sepe azonban kivédte a szemüket.

Juan Vargas bombájával a 23 éves kapus sem tudott mit kezdeni, ám hiába szerezték meg ezzel a vezetést a lilák, az Empoli a második félidőben egy szöglet utáni fejessel egyenlített, és elvitt egy pontot Firenzéből.

Fiorentina–Empoli 1–1 (Vargas 45., ill. Tonelli 57.)


Nem bírt egymással a Sampdoria és az Udinese sem. A Samp az első negyedóra végén előnybe került, de az udineiek még a szünet előtt fordítottak. A hazaiaknak a második félidőben az egyenlítés összejött, így legalább a veretlenségi sorozatukat tovább nyújtották, hét mérkőzésre.


Sampdoria–Udinese 2–2 (Obiang 15., Gabbiadini 60., ill. Geijo 31., Danilo 34.)


A Torino hat meccs után nyert ismét bajnokit, mégpedig a Genoa ellen, egygólos hátrányból fordítva, a lengyel védő, Kamil Glik duplájával.


Torino–Genoa 2–1 (Glik 52., 63., ill. Falque 42.)


Az Atalanta hatgólos találkozón játszott döntetlent hazai pályán a Palermóval. A hatból öt találatot argentin játékos szerzett, Germán Denis és Franco Vázquez duplázott, valamint Maxi Morález is eredményes volt.


Atalanta–Palermo 3–3 (Denis 40., 76. – az elsőt 11-esből, M. Morález 55., ill. Rigoni 6., Vázquez 16., 45.)

forrás: NSO