Recent comments

Friss Hírek

VIDAL: Ismét a legjobbak közé akarok kerülni

Arturo Vidal tegnap este gyönyörű gólt szerzett a Juventus Cagliari felett aratott győzelme során, a mérkőzést követően pedig arról beszélt, hogy 2015-ös célkitűzése játékosként ismét a legjobbak közé emelkedni.


A chilei válogatott a tizenhatoson kívülről egy elegánsan helyezett lövés révén duplázta meg a Juventus előnyét, és ezzel alaposan kivette a részét a vendégek 3-1-es szardíniai győzelméből.

„Fontos volt megszereznünk a győzelmet, és mi jól teljesítettünk. - nyilatkozta a hétközi fordulóban végre a régi formáját idéző Arturo Vidal a Sky Sport Italia stábjának.

„Egy nehéz csapat ellen léptünk pályára, és kiválóan teljesítettünk. Mostantól elkezdhetünk gondolkodni a Napoli elleni meccsen, mivel csupán négy vagy öt nap áll rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk a döntőre, és hogy a lehető legjobb hangulatban zárhassuk az évet.

A Juventus bajnokként hétfőn késő délután lép pályára az Olasz Kupa győztese, a Napoli ellen Dohában.

„Célom, hogy 2015-ben visszatérjek a legjobbak közé, és ezért keményen dolgozom. Fontos volt a csapat számára jól zárni a 2014-es évet a bajnokságot élén.

A csütörtöki győzelemmel a Juventus új rekordot állított be, hiszen egyetlen naptári év alatt 95 pontot gyűjtött a Serie A mérkőzések alatt, amelyre eddig egyetlen klub se volt képes.

forrás: juventuz.blog.hu