Recent comments

Friss Hírek

MILAN: A Dortmund Immobilét adná a Fáraóért?

A calciomercato.it szerint elképzelhető, hogy legkésőbb a nyáron két olasz válogatott támadó cserél csapatot egymással. 


Az internetes portál tudni véli, hogy a Borussia Dortmund Ciro Immobilét adná a Milan tehetségéért, Stephan El Shaarawyért.

A hír azért is érdekes, mert korábban a Milan többször is érinthetetlennek nevezte a Fáraót, de az eurosport oldalán megjelent cikk szerint ez már a múlté. El Shaarawy sokáig a csapat gólfelelőse volt, de Mario Balotelli érkezése után a termelékenysége látványosan visszaesett, a tavalyi idényben pedig sérülések is hátráltatták abban, hogy visszanyerje réig formáját. A Fáraó az idei szezonban a Sampdoria ellen 662 nap után volt ismét eredményes a Serie A-ban.

Hasonlóan El Shaarawyhoz, Ciro Immobile sem lehet maradéktalanul elégedett az eddigi teljesítményével. A 24 esztendős támadó a Torino csapatából igazolt a Dortmundba, de eddig nem sikerült megközelítenie a bikáknál mutatott góltermését. Immobile eddig 17 mérkőzésen 7 gólt szerzett a német csapat színeiben, és bár a Bajnokok Ligájában igen termelékeny volt (5 meccs 4 gól), a bajnokikon 10 alkalommal pályára lépve, csak kétszer köszönt be az ellenfeleknek.

A felröppent hírt egyelőre nem cáfolta egyik fél sem, sőt állítólag a német klub képviselői már találkoztak is El Shaarawy ügynökével.

forrás: acmilan.hu