Recent comments

Friss Hírek

TORINO: Muszáj lesz erősíteni

A tegnapi nap folyamán  a svájci Nyon városában kisorsolták az Európa Liga kiesési szakaszának párosításait. 



A kisebbik torinói csapat kemény ellenfelet kapott a spanyol Athletic Bilbao személyében. Ha a Torino szeretne továbbjutni a legjobb 16 közé, akkor mélyen a zsebükbe kell nyúlni a téli mercato folyamán.

Miután nyáron eladták Ciro Immobilét és Alessio Cercit a Torino vezetése nem gondolta volna, hogy ennyire leül a támadójátékuk, mint most. Az idei szezonban a második legrosszabb támadósorral bírnak a maguk 10 góljával a Serie A-ban. A veterán csatárok közül Fabio Quagliarella négyet vállalt eddig, míg Amauri totális csőd. Az Európa Ligában sem jobb a csapat helyzete a 9 lőtt góllal, amelyből 5-öt a legutóbbi csoportmérkőzésen a dán FC Köbernhavn ellen lőttek. Ráadásul egyik csatár sem jegyez összesen kettőnél több gólt a nemzetközi porondon.

Ebben a helyzetben jutott arra a következtetésre a klub elnöke, Urbano Cairo, hogy januárban két – lehetőleg gólerős – csatárral kell megerősíteni a támadósort. Az elnök nem akarja még felfedni a neveket, de a Gazzetta dello Sportot ez nem tartotta vissza a találgatásoktól.

A híres-neves újság leginkább három játékost lát, akik Cairo tervei közt szerepelnek: Antonio Cassano, Giampaolo Pazzini és Sebastian Giovinco. A többi vad találgatásba felesleges lenne belemenni. Bízzunk benne, hogy Cairo elnök úr tudja mit csinál és január folyamán megfelelő erősítéseket eszközöl.

forrás: azzurri.co.hu