Recent comments

Friss Hírek

INZAGHI: Szívből játszottunk

Gól nélküli döntetlennel ért véget a forduló legnagyobb rangadója, a Roma-Milan összecsapás tegnap este. 


Lássuk, hogyan értékelt a Milan mestere Filippo Inzaghi.

“Nagyon boldog vagyok az eredmény miatt, főleg mivel 10 emberrel fejeztük be a meccset. A kiállítás előtt a Milan érzésem szerint kontrollálta a játékot, és akár meg is nyerhettük volna a meccset. Néhány hónappal ezelőtt nem is gondoltuk volna, hogy képesek leszünk úgy jönni el Rómába, hogy méltó ellenfelei leszünk a Romának. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra. Armero piros lapja szégyen, mivel mindkét sárgája határeset volt, ráadásul a másodiknál a játékvezető csak nagy nehezen hozta meg a döntést.”

“Ha nem úgy jössz ide, hogy igazán szívből játszol, akkor veszíteni fogsz a Roma ellen, mi viszont szívből játszottunk. Szintén kiváló, hogy Zapata többször is hatalmasat mentett Gervinhoval szemben, ez mindig jó jel egy edző számára. Mi vagyunk a Milan, kötelességünk újra a Scudettóért harcolni, és nem csak a harmadik helyért, de persze ez egy hosszabb folyamat. Idén már legyőztük a Napolit és megállítottuk a Romát ezzel a nagyszerű csapatszellemmel, ez nagyon jó jel. A Milan edzőjeként ambiciózusnak kell lennem, különben miért lennék itt? Azt akarom, hogy a Milan újra olyan magasságokban legyen, mint a múltban, de ehhez türelemre és időre van szükség. Az ilyen meccsek viszont segíthetnek nekünk megadni a projekt előremozdításához szükséges önbizalmat.”


“Örültem Rudi Garcia dicséreteinek, de nem magam miatt: ha az ellenfelek rájönnek, hogy nehéz legyőzni a csapatodat, akkor jó úton jártok.” – foglalta össze meglátásait Inzaghi, akinek csapata 41 bajnoki mérkőzés után először játszott 0-0-s döntetlent.

 forrás: azzurri.co.hu