Recent comments

Friss Hírek

INTER: Cerci az első számú célpont

A spanyol Atlético Madrid olasz csatárát, Alessio Cercit mindkét milánói klub szívesen látná a sorai között. 


Bár a mai nap folyamán ültek össze az Internazionale vezetői, hogy megbeszéljék a legfontosabb prioritásokat a téli mercato kapcsán, a Tuttosport már tudni véli, hogy az első számú célpont Cerci lesz.
 
Az UEFA pénzügyi szabályozása miatt azonban januárban csak kölcsönvehető lesz az Inter számára, bár nem hinnénk, hogy ez gondot jelentene a fekete-kékeknek. Persze, ha az üzlet nem jönne létre, akkor sem esnének pánikba az Inter vezetői. 

Alternatívaként felmerült több játékos neve is szélső/csatár posztra: Diego Perotti (Genoa), Mohamed Salah (Chelsea), Fabio Borini (Liverpool), Joel Campbell és Lukas Podolski (Arsenal).

A városi rivális, AC Milan is már jó ideje szemezget Cercivel, és lehet, hogy az ő ingujjukban van az aduász. A piros-feketéknél játszik most kölcsönben ugyanis az a Fernando Torres, aki elég nagy népszerűségnek örvend még mindig a spanyol csapatnál. Torres a Milannál sem találta meg a formáját (sőt…), amiért Inzaghi és a Milan vezetése már most januárban elküldené az egy évre kölcsönvett csatárt. A repülőjegy azonban nem Londonba szólna, hanem Madridba.

Az ügy kapcsán sok a kérdőjel. Akar-e egy ilyen formában lévő Torres-t az Atlético? A Chelsea belemegy-e a kölcsönadás kölcsönadásába? És persze akar-e Cerci két jobb napokat látott olasz csapathoz kerülni?

Ezekre az ügyletekre van a Milannál Adriano Galliani, aki egy ilyen üzleti lehetőség kapcsán megnyalja mind a tíz ujját.

forrás: azzurri.co.hu