Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Allegri már Pirlo utódját keresi

Már Massimiliano Allegri érkezésekor fújjoltak a Juventus szurkolók és egyben féltették a csapatukat az edzőtől, mert Andrea Pirlo éppen a tréner miatt jött el a Milanból, hogy sokad virágzásával bajnoki címekhez segítse a Zebrákat. 


A Juventus az új tréner érkezésével korántsem olyan magabiztos, mint Conte idejében volt viszont eddig egyetlen negatívum fűződik a nevéhez az Olasz Szuperkupa elvesztése – büntetőkkel – a Napoli ellen. 

A csapata ha minimális 3 ponttal is, de vezet a Róma előtt a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában a csoportmérkőzések után még áll a tavalyi kieséshez képest. Most Allegri egyértelműen darázsfészekbe nyúlt, mert kijelentette, hogy Pirlo helyére egy új karmestert kellene igazolni, próbálta az élét elütni ennek azzal a magyarázattal, hogy a 35 éves játékost csak pihentetni, kímélni akarja, hogy a legfontosabb mérkőzéseken a legjobb formáját hozhassa. 

A védelem megerősítése mellett ezt az igazolást azzal akarja igazolni a vezetőedző, hogy a Juventusnak újra partiban kell lennie a Real Madrid, Bayern München, Barcelona és a Chelsea csapataival. Mivel január 6-ig az olasz futball téli álmát alussza, így addig nem lesz baj, de ezt követően az első eredménytelen mérkőzést követően biztosan számon kérik a szurkolók ezt a nyilatkozatát az edzőn, arról nem is beszélve, ha nem lépnek túl a BL-ben a Borussia Dortmundon.

forrás: foci-live.hu