Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Meglepett Zeman húzása

Massimiliano a csütörtök esti meccset követően beismerte, hogy fontos célkitűzés volt a 2014-es évet a bajnokság első helyén zárni, valamint arról is beszélt, hogy váratlanul érte Zdenek Zeman taktikai változtatása.


A 3-1-es eredménynek köszönhetően, ha az AS Roma le is győzi az AC Milan együttesét a hétvége legtöbbet ígérő olasz mérkőzésén, az Öreg Hölgy előnnyel várja az új évet.

„Megdöbbentett az ellenfél felállásának módosítása, egyáltalán nem számítottam rá.” - ismerte be Massimiliano Allegri a Sky Sport Italia stábjának azt követően, hogy Zdenek Zeman a tőle megszokott 4-3-3-as rendszer helyett 4-4-2-t alkalmazott a Juventus ellen.

„Figyelembe véve, milyen nehéz időszakon mennek keresztül, és hogy a Juventus ellen kellett pályára lépniük, Zdenek Zeman megpróbálta lezárni a területeket, és csapata kereste a kontratámadás lehetőségét. Mi ügyesen elkerültük, hogy nehéz helyzetbe hozzuk magunkat.

A mérkőzés vége felé dühös voltam, mivel a modern futballban egy meccs a végső sípszóig tart, különösen egy olyan Cagliari ellen, amely soha nem adja fel a harcot, tehát szerintem jobban uralnunk kellett volna a játékot, amikor 2-0 és 3-0 volt az eredmény.

A góljuk után ismét elkezdték a saját játékukat mutatni, azonban nekünk nem szabad ilyen kockázatokat vállalnunk. Fontos volt a 2014-es évet a tabella tetején zárni, hogy a lehető legjobb módon készülhessünk fel a Szuperkupára.

A Juventus a Napoli ellen lép pályára a katari Dohában hétfőn a 18.30-kor kezdődő Olasz Szuperkupa döntőjében, ahol megmérkőzik az olasz bajnok az olasz kupagyőztessel.

„A maximumot fogjuk nyújtani, figyelmen kívül hagyva, hogy a karácsonyi szünet után az Inter lesz az ellenfél. Szerencsés helyzetben vagyok, mivel olyan srácok edzője lehetek, akik győzni akarnak, és továbbra is szállítani kívánják a bámulatos eredményeket.

Nagyon bízok a csapatomban, és szerintem Európában is képesek vagyunk jó eredményt elérni.” - zárta optimista hangulatban az év utolsó mérkőzése utáni rövid nyilatkozatot a fél éve kinevezett tréner.

forrás: juventuz.blog.hu