Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: A Sampnak nincsen veszítenivalója

A Juventus mestere, Massimiliano Allegri bizonyos abban, hogy nehéz mérkőzés vár csapatára a Sampdoria elleni bajnoki találkozón.


"A Sampdoria nagyszerű teljesítményt nyújt az előző szezonhoz képest." - nyilatkozta Allegri a találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

"Kiváló játékosaik vannak, s egy olyan edző rakta össze őket, aki megújult lelkesedést hozott. A vasárnapi korai kezdés mindig kicsit furcsa, különösképpen, hogy a Sampnak nincsen veszítenivalója, s ez ellenünk szólhat."

"A Samp jól szervezett és sokat fut, így nem engedélyezhetünk semmiféle kihagyást."

A Juventus múlt hétvégén gól nélküli döntetlent játszott a Fiorentina otthonában, majd hasonló eredményt ért el az Atlético Madrid ellen, ezzel pedig kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába.

"Nem gondolom, hogy mindaz, ami a Bajnokok Ligájában történt, kihatással lesz a bajnoki versenyfutásra. Komoly szintre értünk, a srácok pedig megérdemlik, hiszen remek közösséget alkotnak, azonban a neheze még csak most jön. Három fontos mérkőzés vár ránk az elkövetkező tíz napban: kettőnek az a tétje, hogy megőrizzük vezető helyünket a Serie A-ban, míg egy az Olasz Szuperkupa döntője lesz."

Az AS Roma elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, s ugyan az Európa Ligában folytatja, azonban így a fővárosi csapat gyakorlatilag minden erejét a bajnoki küzdelemre összpontosíthatja majd.

"Úgy gondolom, hogy a Roma mindig koncentrált, s az Európa Liga nem jelent olyan nagy különbséget a Bajnokok Ligájához képest."

"Nincs okom a Roma elleni mérkőzésről beszélni, mivel azt már két hónappal ezelőtt lejátszottuk. A Serie A-ban az a csapat lesz a győztes, amely végül több pontot gyűjt össze. Ez ilyen egyszerű."

Giorgio Chiellini eltiltását tölti majd a Sampdoria ellen, s helyén várhatóan Angelo Ogbonna kap majd lehetőséget.

"Vannak még bennem kérdések a támadósort és a középpályát illetően. Amikor egy ilyen komoly csapatot edz az ember, komoly játékosokra van szüksége minden csapatrészben. Nagy verseny folyik a helyekért, s így szükségszerű, hogy mindenki higgyen abban, hogy játéklehetőséghez juthat."

forrás: juventuz.blog.hu