Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Allegri a Bayernből erősítene

Maximiliano Allegri egy a napokban elejtett félmondatát a sajtó finom utalásnak tekinti arra, hogy a tréner szeretné csapata soraiban tudni Xherdan Shaquirit. 



A klubot nem először hozzák kapcsolatba a svájci válogatott szélsővel, aki egyre gyakrabban fejezi ki elégedetlenségét a kevés játéklehetőség miatt. 

„Kit igazolnék le januárban? Nos, egy játékmester még igazán elférne a keretben...” – nyilatkozta Allegri. Amióta rendszeresítette a 4-3-1-2-es felállást, Arturo Vidal és Roberto Pereyra is játszott már a csatárok mögött, ám egyikük sem látta el maradéktalanul a feladatot.


Shaquiri 2016-ig áll szerződésben a bajorokkal és látszólag nem áll szándékában hosszabbítani. A Tuttosport értesülései szerint a Juventus már felvette a kapcsolatot a játékos ügynökével – aki egyben a testvére is – egy vételi opcióval megtoldott kölcsönvétel ügyében.



A fiatal svájci tehetség piaci értékét 15-20 millió euróra taksálják, ám az aláírásáért élénken érdeklődik az Atlético Madrid, a Liverpool és az Inter is.

forrás: juventuz.blog.hu