Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: A célunk továbbra is változatlan

Rudi Garcia szerint a Roma az Európa Ligában is jól szeretne szerepelni, azonban a fő cél továbbra is a bajnoki cím.


"Másodikak vagyunk a bajnokságban, négy pontra az első helytől, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy újra felzárkózzunk egy pontra. A célunk továbbra is változatlan."-mondta el Garcia.

"Három kiírásban is érdekeltek vagyunk, a legfontosabb a bajnokság, mivel ez a legrövidebb út vissza a Bajnokok Ligájába. Szeretnénk, ha a jövőben is nagy csapatok látogatnának az Olimpicoba, de talán nem ilyen módon, egy csoporton belül. Át kell kerülnünk a negyedik kalapból, amihez eredményeket kell elérni Európában, számunkra ezért is fontos az Európa Liga szereplés."

A Romát az utóbbi időben gyakran kritizálta Pavel Nedved, a Juventus igazgatója szerint a Románál "túl sokat beszélnek", azonban Garcia ezekre a kritikákra nem kívánt reagálni.

"Nem hallottam mit mondott, nem tudom, hogy jogosan mondta, amit mondott vagy nem, de nem érdekel. Csak arról beszélek, ami a pályán történik, és a Milan a következő ellenfél. Azt akarom, hogy a játékosaim koncentráltak legyenek, a többi engem nem érdekel. Megfelelő hozzáállással kell kimennünk a pályára és a játékunkat játszani."

A Milan egyik fő veszélyforrását Garcia honfitársa, Jeremy Menez jelentheti.

"Jól ismerem őt, tehetséges játékos, francia válogatott is volt. Nagyszerű játékra képes, rendkívül kiszámíthatatlan. Amikor nála van a labda, sosem lehet tudni, hogy mi fog történni. A legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy meg tudjuk állítani." 


forrás: asroma.hu