Recent comments

Friss Hírek

NEDVED: Kiélezett párharc lesz

A Juventus a német Borussia Dortmund csapatát kapta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a mai sorsolás után elsőként Pavel Nedved fejtette ki véleményét a párharcról.


A jelenleg a Juventus vezetőségében dolgozó Aranylabdás játékos szerint nem megoldhatatlan feladat a német csapat legyőzése, ugyanakkor nagyjából egyenlő esélyeket lát mindkét fél továbbjutására.

„Kiélezett párharc lesz. Nem mondhatnánk, hogy a lehető legjobb ellenfelet kaphattuk volna, de a sorsolás kimenetelét tekintve rosszabbul is járhattunk volna, hiszen a Bayern és a Real is ott volt még. Vannak csapatok, akik ellen szinte lehetetlen a továbbjutás, mi azonban most úgy látjuk, hogy ez most meglehet. Óvatosnak kell azonban lennünk, a Borussia egy rendkívül erős csapat. Nagy csodálója vagyok Kloppnak és kíváncsi vagyok, milyen szintre is sikerült érnünk Európában. Erre a kérdésre Olaszországban már megkaptuk a választ, de a BL-ben ez a párharc fog majd sokat elárulni.”

„Fiatal, jó játékosok alkotják a Borussia keretét, „friss lábakkal” nézünk majd szembe, akik mindig képesek a maximumot nyújtani. Mkhitaryan játéka mindig is tetszett, emellett pedig a sérülése után visszatérő Reusnak köszönhetően is javulni fog a teljesítményük.”

„Láthatjuk a különbséget az európai meccseken. Olaszországban sokkal inkább a védekezésre építik a taktikát az edzők, más a ritmus, talán kicsit le is lassult a tempó. Persze kemény munkával mindenen lehet javítani.”

forrás: Juventusfc.hu