Recent comments

Friss Hírek

PARMA: Cassano a bikáknál köt ki?

A Parma csapata rendkívül rossz idényt fut az idén. 


A csapat a tabella legalsó fokán áll már egy jó ideje, ráadásul komoly pénzügyi gondjai is vannak. Ebben a helyzetben nagyon nagy esély van rá, hogy januárban távozik Antonio Cassano a csapattól.

A kérdés az, hogy hova. Amikor a pletykák szárnyra röppentek Cassano távozása kapcsán, sokan azt gyanították, hogy visszatér a Sampdoriához. Cassano szempontjából jó választás lenne, mert a genoai csapat nagyon jó idényt fut, a tabella első felében van és a mostani bajnokságban komoly tényező a nemzetközi indulást jelentő helyekért. A Sampdoria edzője, Szinisa Mihajlovic azonban nem örülne ennek a váltásnak, sőt igencsak felemelte a hangját a balhés olasz támadó lehetséges érkezése kapcsán.

Az Il Giornale újságnak adott interjúja szerint Mihajlovic azért nem akarja a csapatában látni Cassanót, mert jelentősen felborítaná az öltözői harmóniát, ami most uralkodik a Sampnál. Ráadásul megfenyegette a vezetőket is, hogy amint leigazolják Cassanót, úgy ő egyből be is adja a felmondását.

Genoai visszatérése úgy tűnik meghiúsul Cassanónak, de ugyanakkor mégis válthat januárban. A Torino FC szívesen látná őt. A kisebbik torinói csapat ugyanis érdekelt maradt az Európa Liga tavaszi fordulóira is, és el kellene egy olyan kaliberű csatár, mint Cassano.

forrás: azzurri.co.hu