Recent comments

Friss Hírek

A Milantól kapott év végi fricskát a Real

A Bajnokok Ligája-, Király-kupa és európai Szuperkupa-győztes, valamint klubvilágbajnoki címet szerző Real Madrid labdarúgócsapata nem zárta szépen a 2014-es esztendőt – 4–2-es vereséget szenvedett a Milantól.



A Real Madrid kiváló év végére érkezett, melynek legutóbbi 22 tétmérkőzését megnyerték a blancók. A királyi gárda azzal a szándékkal vágtak neki az esztendő utolsó találkozójának, hogy győzelemmel búcsúznak el 2014-től.

Ebbéli szándékait a Milan, pontosabban Jérémy Ménez kezdte megakadályozni, aki a 24. percben az olasz együttesnek szerezte meg a vezetést (0–1), majd Stephan El Shaarawy szép találatával már kétgólos előnybe került a rossoneri (0–2). 

Bő tíz perccel később szépített a Real. Cristiano Ronaldo kapott remek labdát Jesétől, majd távolról a rövid sarokba lőtte a labdát. (1–2) A portugál szokásos gólöröme elmaradt, arckifejezése inkább arról árulkodott, túlzottan nem lelkesedik ettől a mérkőzéstől…

A második félidőre (amelyet Novak Djokovics kezdőrúgása előzött meg) a Real három, a Milan négy kivétellel minden játékosát lecserélte, El Shaarawy például pont a pályán maradt, és ha már ott volt, ismét kétgólosra növelte az olaszok előnyét. (1–3)

A 73. percben Giampaolo Pazzini találatával már 1–4 volt az állás, a nagy zakót azonban elkerülte a Real, Karim Benzema büntetőből szépített, így 4–2-re nyert a Milan. 

 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
REAL MADRID–AC MILAN 2–4 (1–2)

G: Ronaldo 35., Benzema 84. – 11-esből ill. Ménez 24., El Shaarawy 31., 49., Pazzini 73. 

forrás: NSO